Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Εκτιμήσεις Τετάρτης!!!!

Καλησπέρα σας! Χθες αποδείχτηκε τραγική η βραδιά, μιας που από τις 4 επιλογές, μόνο μία καταφέραμε και πιάσαμε, αυτή του 2-3 goal στο παιχνίδι στο 1,95. Αυτό που έγινε χθες, νομίζω δεν το περίμενε κανείς. Η Ατλέτικο δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο, δεν απείλησε ποτέ ουσιαστικά και η Ρεάλ για όλο το παιχνίδι κυριάρχησε στο παιχνίδι και δικαίως νίκησε με 3-0. Το ότι δεν σκόραρε η Ατλέτικο goal, ήταν κυριολεκτικά για εμένα εξωπραγματικό, δεδομένης της εικόνας που δείχνει πάντα τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδια με την Ρεάλ. Εάν είχε σκοράρει ένα τέρμα, εκτός του ότι θα πιάvαμε το goal/goal, μπορεί να είχε και διαφορετική έκβαση ο αγώνας. Σκεφτείτε να σκόραρε όταν το σκορ ήταν 1-0 ή 2-0. Θα πιάναμε ίσως και ένα από τα δύο ακριβή σκορ και θα άφηνε ανοιχτά ενδεχόμενα πρόκρισης και για την Ατλέτικο στον επαναληπτικό. Τώρα πια κατά 99% η Ρεάλ είναι στον τελικό και η Ατλέτικο όσο δυνατή έδρα και να έχει και να νικήσει, δύσκολα θα βάλει 3 στην Ρεάλ και δεν θα δεχτεί κανένα.
Αρκετά όμως συζητήσαμε για τα χθεσινά, πάμε στα σημερινά. Στον σημερινό ημιτελικό μεταξύ Μονακό και Γιουβέντους, πιστεύω δεν θα νικήσει σίγουρα η Γιούβε, που εκτός έδρας φέρνει πολλές ισοπαλίες συνήθως. Είμαι μεταξύ άσσου και ισοπαλίας, ακόμα και τώρα που το γράφω, αλλά επειδή δεν μπορώ να τα παίξω όλα προφανώς, γιατί παρακάτω σας έχω και άλλες επιλογές, θα διαλέξω με ρίσκο τον άσσο της Μονακό, πιστεύοντας στην δυνατή έδρα και στην δίψα της Μονακό να φτάσει σε ένα τελικό που έχει τόσα χρόνια.

Επόμενες σκέψεις όσον αφορά, τα τέρματα. Νομίζω ένα τέρμα θα το βάλει η Μονακό, πάντα σκοράρει ένα τέρμα στην έδρα της τουλάχιστον, δύσκολα θα σπάσει αυτό ακόμα και με την άμυνα μπετόν που έχει η Γιούβε. Με την σειρά της η Γιούβε έχει ποιότητα να βάλει αναμφίβολα ένα τέρμα , οπότε λογική επιλογή το goal/goal. Τώρα από εκεί και πέρα είτε το σκορ θα μείνει στο 1-1 είτε στο 2-1, παραπάνω τέρματα δεν θα μπουν λέει το ενστικτό μου. Οπότε μεταξύ under και over θα διαλέξω μεσοβέζικη λύση όπως χθες στο 2-3 goal. Από εκεί και πέρα θα παίξω και 2 fun bet, πάλι στο 1-1 και στο 2-1. Αυτή την φορά είμαι πεπεισμένος πως ένα από τα δύο θα βγουν. 

Τέλος στον ημιτελικό του Europa μεταξύ Άγιαξ και Λυών, βλέπω άσσο, over και goal/goal. Over και goal/goal όμως πληρώνουν λίγο (1,61 και 1,57 αντίστοιχα), οπότε ωραία πληρώνει το να νικήσει ο Άγιαξ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 3,75.

Οπότε οι τελικές μου προτάσεις για σήμερα είναι|:

ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1 στο 3,10

ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: goal/goal στο 1,90

ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: εύρος τερμάτων 2-3 στο 1,95

ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ακριβές σκορ 1-1 στο 6,00

ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ακριβές σκορ 2-1 στο 11,00

ΑΓΙΑΞ-ΛΙΟΝ: 1 στο 2,30

ΑΓΙΑΞ-ΛΙΟΝ: ΑΓΙΑΞ και να σκοράρουν και οι δύο 3,75

Πολλές επιλογές, διαλέξτε ότι σας αρέσει και παίξτε χαλαρά. Τέτοια παιχνίδια καλύτερα να τα παρακολουθείς παρά να ποντάρεις πολλά όπως είπα και χθες. Ακόμα και να μην βγουν οι προβλέψεις μου σήμερα, να είστε σίγουροι πως εγώ προσωπικά νιώθω -όπως και χθες- πως έχω διαβάσει σωστά τα παιχνίδια που είναι και το πιο σημαντικό όπως λέω πάντα. Αυτά από μένα.

Καλό απόγευμα.

Kokki.