Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Σαββατιάτικη Πρέμιερ

Φτάνουμε στο φώτο φινις σε λίγες εβδομάδες στην Αγγλία και πλέον ο κάθε πόντος είναι σημαντικός για όλες τις ομάδες, είτε παλέυουν για Ευρώπη, είτε παραμονή, ακόμα και για γόητρο. Για σήμερα λοιπόν έχουμε:

Στόουκ - Γουέστ Χαμ: Αδιάφορες και οι δύο βαθμολογικά, καθώς τερματίζουν στη μέση του πίνακα, επιδιώκουν, όμως την καλύτερη αναρρίχηση για λόγους πρεστίζ και, ίσως, την αμφιλεγόμενη 8η θέση. Ισοδύναμες, θεωρητικά και οι δύο ομάδες, με τα στατιστικά να δείχνουν τον δρόμο στον άσσο. Η Στόουκ παίρνει βαθμούς μέσα στο σπίτι της και μας πείθει περισσότερο για το σημερινό αποτέλεσμα, με την Γουέστ Χαμ απλά να είναι ικανή για όλα. Το όβερ επίσης κυμαίνεται σε πολύ καλή απόδοση με μεγάλη για την αξία του στατιστική επαλήθευση. Τρία στοιχήματα, λοιπόν, για αυτό το ματς, σε αύξουσα σειρά ρίσκου.

Στόουκ στο 2,00.
Όβερ 2.5 γκολ στο 1.90.
Στόουκ και όβερ στο 3,00.

Σάντερλαντ - Μπόρνμουθ: Η Σάντερλαντ έχει, δικαίως, υποβιβαστεί. Δεν πείθει σε καμία της εμφάνιση, έχει τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων, όχι όμως το μεγαλύτερο παθητικό και αποτελεί σάκο για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Προσωπικά περιμένω ένα ξέσπασμα, σαν αυτά που βλέπουμε συνήθως από ουραγούς στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αλλά η Σάντερλαντ δείχνει να μην έχει απλά δυνάμεις και περιμένει και επισήμως το αναμενόμενο. Εάν ήταν άλλη ομάδα θα το συζητούσα, αλλά η Μπόρνμουθ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με τους Κινγκ και Αφόμπι να δίνουν ρέστα με τις τελευταίες εμφανίσεις τους. Αν και η Σάντερλαντ έχει την προϊστορία με το μέρος της, το διπλό καλώς ή κακώς πρέπει να επιβεβαιωθεί.

Μπόρνμουθ στο 2,25.

Κρύσταλ Πάλας - Μπέρνλι: Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση το ματς. Αν η Μπέρνλι έπαιζε στην έδρα της τα πράγματα ήταν, ίσως, διαφορετικά, όμως η φόρμα της Πάλας μας κλείνει τα μάτια και μας δείχνει ξεκάθαρα τον άσσο. Ειδικά, δε, όταν μας τον δίνουν σε τόσο βάλιου απόδοση τότε λέμε και ευχαριστώ.

Κρύσταλ Πάλας στο 1,75.

Τα άλλα δύο ματς με έχουν προβληματίσει πολύ και δεν μπορώ να βγάλω κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Περιμένω νίκη της Σαουθάμπτον, καθώς είναι σαφώς ποιοτικότερη από την Χαλ, αλλά εκτός του ότι μας δίνεται σε χαμηλή απόδοση που πέφτει διαρκώς, το κίνητρο το έχουν ξεκάθαρα οι φιλοξενούμενοι, κάτι που δυσχεραίνει τη θέση μας. Στο άλλο ματς, η φόρμα της Λέστερ και οι τελευταίες κακές εμφανίσεις της Μπρομ μας φωνάζουν για το διπλό, αλλά το Χόθορνς μπορεί να αποτελέσει βραχνά για τις Αλεπούδες.
Καλή μας τύχη!